Welcome to CuriousJoe.se - Parts, Styling and Accessories for your electric scooter

SNYGGARE SCOOTER
BÄTTRE KOMFORT
Designa din fotbräda eller välj någon av våra färdiga mallar

Reservdelar & uppgraderingar

Xiaomi & Ninebot G30 elscooter

Omdömen

Andreas MillstamBästa att beställa ifrån
Read More
Bästa att beställa ifrån. Snabb leverans och bra priser i butik. Har jämfört med en hel del andra, även butiker utomlands. Heja Joe
MathiasHelt klart en av Sveriges bästa butiker…
Read More
Helt klart en av Sveriges bästa butiker när de kommer till reservdelar och styling till escooters! Snabb leverans och trevlig personal! 90% av min escooters eftermarknads delar kommer härifrån, fler saker kommer de bli!
Daniel LiljekvistBästa servicen jag någonsin upplevt!
Read More
Bästa servicen jag någonsin upplevt! Bara positivt och massor med plus från mig...
Hani Alwani
Hani AlwaniBästa servicen någonsin
Read More
Bästa service någonsin, alla delar jag köpt har alltid kommit i super grym kvalité. Här har jag spenderat mycket pengar och kommer fortsätta med detta..
Denis
DenisVäldigt bra online butik
Read More
Väldigt bra online butik. Det som inte finns fixar Joe fram. Behövde ett kretskort en gång som han ej hade i lager, och vips var det fixat. Tack för all service och support curiosjoe!
Kampos Khan
Kampos KhanCurious Joe är bra
Read More
Curious Joe levererar alltid snabbt och allt är av extremt bra priser och kvalité. Har köpt allt möjligt därifrån genom åren men senast köpte jag Solida däck till xiaomi 8.5", Köpte modellen honeycomb c tror jag den hette och dom har varit perfekta i över 1 år nu. Skönt att slippa tänka på att få punktering vart man än åker. Tack så mycket Joe!
Adam KylbergAlltid Nöjd
Read More
Handlat från CJ flera gånger. Alltid snabb leverans och snabb support om man har frågor. Kan varmt rekommendera! 👍🏻 Kan inte vara annat än nöjd!
Previous
Next

Följ Joe

Missa inte nyheter och spännande nya produkter!
Följ oss på Facebook, Youtube och Instagram

Välkommen till Curious Joe!

Scooter parts

Hos Curious Joe hittar du ett brett utbud av reservdelar, tillbehör och styling för din Xiaomi M365, M365 Pro, Pro 2, Essential, 1S och Ninebot G30 Max elscooter, allt till konkurrenskraftiga priser.

Hitta de delar du behöver. Du kan enkelt hitta produkter som tillverkats specifikt för din elscooter genom att välja din scootermodell överst på varje butiksida.

Vi har betjänat scooterägare sedan 2017

Scooter parts

SNABB LEVERANS

LÅGA PRISER

SNABBA SVAR

BRA KVALITÉ